Моє супер літо: твори свій кожен день {сезонний планер}

admin
Поділитись

Твоє життя – це дзеркальне відображення того, що  в тебе в голові та серці.

Кожним прожитим днем, кожним вчинком та вибором ти прокладаєш стежку в свою версію майбутнього.

Це твердження я викристалізувала після прочитання книги Генрі Форда “Моє життя і робота”.  Впевнююся в цьому щодня, адже ніхто крім тебе не створить твого майбутнього.

Ми інколи можемо почувати себе не на своєму місці. Дуже легко створити ауру “нещасного життя”, від якого немає куди подітися. Але в тому і суть, що в такі моменти, потрібно зловити себе на цій думці, зупинитися і почати думати план дій, що приведе тебе до твоїх мрій.

Це не генеральна репетиція життя. Це життя

Мрій широко, дій активно

Не провтикуй час

Живи і йди до своїх цілей весело, впевнено, рішуче

Бо будь-які обмеження і перешкоди – тільки в твоїй голові


Сьогодні вам з задоволенням і трепетом представляю наш новий сезонний блокнот для гарного планування літа “Моє супер літо”.

Мене дуже надихає процес створення сезонних планерів і, думаю, це відчувається в дизайні та наповненні. Цього літа буде яскраво, соковито, вишукано і змістовно. Це ті прикметники якими я би хотіла описати цей блокнот. Кольори досить сміливі, але на те це і літо, щоб дати волю фантазії і натхненню. Щодо змісту, то тут ти можеш чітко прослідкувати прямий взаємозв’язок з цінностями і принципами, які я пропагую: розвивайся, вчися, аналізуй, плануй, експериментуй, дякуй, будь щирим і чесним, даруй світло цьому світу, бо чому б і ні?

Давай розглянемо наповнення планера МОЄ СУПЕР ЛІТО>>>

Тут ти можеш знайти 50 сторінок авторських принтів вишуканого дизайну для приємного планування: цілі літа, плани на кожен місяць (червень, липень, серпень), тиждень, натхненні фрази та нотатки…

  • Блокнот на 60 сторінок, двосторонній друк
  • Зручний формат А5 на спіралі
  • Авторська розробка на білому матовому папері (160 гр.), що дуже приємний на дотик та для писання.

Твори свій кожен день

Це щось на зразок кредо цього літа від Пошуршимо?

Твори свою реальність, твори свою радість, щастя і любов…. твори щасливі ранки, добрі вечори, хороші розмови, душевні посиденьки, твори свій розвиток, себе самого з середини…

Цього літа я: цілі літа

Починаємо планувати з цілей на літо: що ти навчишся, відвідаєш, прочитаєш, подумаєш про, вдосконалиш, пробачиш, досягнеш. Заплануй тут те, що вже 100 років відкладаєш. Кожного місяця переглядай ці цілі і плануй відповідно.

Пам’ятай: планування – це тільки перший крок. План без дії нічого не вартий.

Мої сильні сторони

Є така теорія, що працювати над своїми сильними сторонами і розвивати їх – це значно ефективніше, ніж постійно концентруватися тільки на своїх слабкостях. От я і пропоную попрацювати цього літа над своїми сильними сторонами. Випиши їх в кола, а також продумай план дій на тему: “як їх розвинути”. Відслідковуй результати кожного місяця.

 Плани на місяць

Органайзер вміщує в собі планувальники на всі три місяця літа: Червень, Липень та Серпень. При створенні цих принтів я орієнтуюся на ціннісно-зорієнтоване планування, коли ти розумієш важливість не тільки цілей у професійному чи особистісному розвитку, а і життєвих цінностей і істин.

Червень

В червні пропоную визначити фокус та ТОП 3 цілі місяця, а також відповісти собі на питання:

  • моя нова корисна звичка:навіть якщо у тебе їх вже багато, ще одна не завадить:)
  • як я себе бачу в кінці літа: опиши як ти змінишся, що розвинеш, що зробиш, як себе будеш відчувати.
  • три книги і три місця, що відвідаєш. Пам’ятай, ти можеш варіювати кількість чи локації. Головне, щоб було натхненно здійснювати свої цілі.

Липень

В липні будемо думати про навчання і саморозвиток. Визнач конкретні навички, які хочеш набути до кінця року: вивчити ексель чи фотошоп, навчитися в’язати чи плавати, знімати на камеру чи робити рекламу в інстаграм???  Напиши щось конкретне, а потім визнач, що ти можеш зробити для цього в липні. Повір, за місяць можна зробити більше, ніж того очікуєш.

Визнач також цілі, пріоритети та виклик місяця:)

Серпень

Починаємо серпень з Ліною Костенко та думаємо про прекрасне:) В той же час не забуваємо про цілі серпня та моніторинг виконання цілей літа, адже осінь вже не за горами.

Визнач будь ласка також три слова серпня і обґрунтуй те, чому вони важливі. Якщо нічого не приходить в голову, подумай про силу духу, чесність, мудрість, книги, ходьбу, друзів, сім’ю…

 Тижневик

Для гарного планування тижнів  створено по 5 тижневиків на кожен місяць. Сам тижневик складається з двох частин: зліва сторінка для визначення фокусу, основних цілей та подій, важливих справ, ідей, книг…  Права частина призначена для щоденного планування, розподілу задач між днями…

 Нотатки

Для ідей, думок, брейнстормів і простих нотаток… Ловіть свої думки і реалізовуйте свої ідеї

Це не просто ще один гарний блокнотик, що буде збирати пилюку на полиці. Цей планер покликаний надихнути тебе шукати свій шлях, працювати над своїми мріями, бути щирим з собою і помічати красу навколо.

Придбати блокнот можна тут>>>


Долучайтеся у  Спільноту Натхнення, де зможете знайти більше free роздруківок та майстер-класів для розвитку та здійснення мети!

Напиши, якщо тобі відгукнулося

Поділитись

Читайте також

.