КОНФЕРЕНЦІЯ НАТХНЕННЯ: моя особиста точка неповернення

admin
Поділитись

Коли ми виходимо за межі свого страху і робимо крок вперед, то на наступний ранок ми прокидаємося іншими. Саме так в мене сталося на наступний день після КОНФЕРЕНЦІЇ НАТХНЕННЯ, коли я зрозуміла, що так я було вже ніколи не буде. 

Ідея Конференції (першої оффлайн події “Пошуршимо?”) виникла як логічне продовження стратегії. Ми сиділи з подругою, говорили про розвиток проектів, про те, як важливо ставити конкретні рубікони (точки неповернення), навіть якщо дуже страшно і ти не знаєш як це зробити. До мене дійшло: пора робити наступний крок і шуршати масштабніше. Через 2 дні я узгодили концепцію і спікерів, ще через кілька знайшла помічницю та місце, та зробила анонс. Все це відбулося фактично за тиждень загалом, і після публікації посту про конференцію я зрозуміла, що все що лишилося – це лише організувати. 

Зараз, коли все пройшло я розумію, що моє рішення вийти з зони комфорту, ризикнути (бо ніхто не знав чи комусь сподобається ідея, чи куплять квитки і чи загалом це зайде читачам) було моїм особистим викликом. А зараз – це моя велика перемога року. 

КОНФЕРЕНЦІЯ НАТХНЕННЯ “ПОШУРШИМО?”

  • 71 учасників з різних куточків України (Харків, Дніпро, Маріуполь, Кропивницький, Хмельницький, Вінниця, Львів, Київ і області…)
  • 7 спікерів
  • 4 людини в команді + 2 чудові волонтерки
  • 45 днів підготовки
  • 1 день активної роботи над своїми мріями
  • 4 потужних воркшопи
  • 1 панельна дискусія
  • 33 книги взяли участь в книгообміні
  • 150 смачних і корисних кексиків з”їдено
  • 68 мрій зібрано і закладено зерно в їх здійсненні
  • 54 листа в майбутнє написано
  • 74 сторінки воркбуку для кожного учасника

Але для мене це лишиться тим днем, коли я зрозуміла, як важливо робити свою справу добре. Як важливо вкладати свої цінності у все, що ти робиш та не йти на компроміси у питаннях якості і концепції. Так само я зрозуміла, що люди – це основа всього і що щирість – це основа будь-якого проекту…Але все по порядку. Розкажу вам як все було:

КОНЦЕПЦІЯ КОНФЕРЕНЦІЇ

Як тільки в моїй голові засіла ідея зробити подію, я знала, що ця подія має нести користь і натхнення. Моїм завданням було організувати все так, що учасники зрозуміли або утвердилися в своєму розумінні своєї мети та склали собі реальний план дій в питання здійсненні своєї мрії. Саме тому адженда виглядала так: 

спочатку була вітальна кава з корисними кексиками від Mo.Family.Sweets для того, щоб усі освоїлися, налаштувалися на натхненний настрій та відключилися від своєї рутини. 

далі було знайомство та синхронізація мрій, хто з чим і за сюди прийшов 

ВОРКШОПИ ВІД КРУТЕЗНИХ СПІКЕРІВ

Воркшоп 1: Ірина Оксенюк “Як зрозуміти чого я хочу насправді?”, де Ірина чітко пропрацювала тему цінностей у визначенні цілей, страхів та бачення себе в майбутньому. 

Воркшоп 2: Марі Федорова “Як створити натхненне середовище для здійснення мрій?”, де Маша класно пропрацювала питання мінімалізму та розуміння навіщо нам все-таки потрібен порядок і чому це важливо у здійсненні цілей

Воркшоп 3: Саша Мельник “Як організувати свої фінанси для здійснення мрій”. Саша прокачала нас у такому важливому питанні як де ж знайти кошти на здійснення мрій та як побороти свої фінансові страхи у здійсненні мети. 

Воркшоп 4: Таня Пилипчук (то я) “Реальний план дій для здійснення своєї мети”, де ми попрацювали над питанням фокусу, цілепокладанням та вмінням казати ні. 

В даті проведенні цієї конференції є також свій символізм: це День Народження СПІЛЬНОТИ НАТХНЕННЯ, яке ми відсвяткували корисним тортиком зі свічкою та дуже щирими і натхненними шуршаннями. 

Панельна дискусія на тему: “Чому ми все-таки не здійснюємо свої мрії?” з запрошеними гостями, що кожен з своєї призми прорефлектували питання здійснення мрій і що нам заважає: Наталка Шпот, Надія Рогозіна та Оксана Шахова чудово справилися з своїм завданням, хоча дискусія вийшла дуже розваженою і спокійною. 

Все завершилося неформальними шуршаннями, що дозволило нам всім поділитися враженнями та наступними кроками. Як на мене, то все вийшло дуже гармонійно і глибоко. 

Особливу роль відіграв ВОРКБУК, що дав можливість пропрацювати усі воркшопи глибоко і по суті. Ми не просто говорили про натхнення. Завдяки воркбуку кожен з нас має можливість глибоко себе проаналізувати, забрати його додому та здійснити круту тренінгову роботу вже після конференції. Це воркбук – це помічник на весь рік і тому я ні краплі не жалію, що витратила на нього 5 днів свого життя. Бо вийшло дійсно круто і корисно. Додало цінності. 

КНИГООБМІН книгами, що змінили життя відбувся на ура!

МОЇ ВИСНОВКИ

ЦІННІСТЬ

Коли ми щось робимо, дуже важливо розуміти, яку конкретно цінність ви несете. Адже, щоб потрапити на конференцію, учасники витратили свої кошти і найголовніше – СВІЙ ЧАС. Тому я відчувала велику відповідальність за це і намагалася кожного разу собі задавати запитання: як можна покращити, як дати більше користі, як зробити більше натхненно. 

ЛЮДИ – ЦЕ СУТЬ ВСЬОГО

Звісно організація має значення: бейджі, воркбуки, кавабрейки, освітлення, повітря, вода, графіка, інформування, слайди, спікери, музика, наклейки, ручки, топери, таймінг…. все це має значення. Але найбільше значення мають УЧАСНИКИ. Бо коли все інше зроблено на вищому рівні, ти бачиш задоволення, натхнення, вдячність у аудиторії і розумієш, що все робиш правильно. Стільки слів вдячності, очей повних натхнення діяти і любові в одному приміщення я ще ніколи не зустрічала. І вони створили таку потужну енергетику, що здавалося ти можеш все, і що натхнення та шуршання прямо в повітрі. 

НЕ ЙДИ НА КОМПРОМІСИ

В якийсь момент, коли я вже трохи втомилася в організації, я зрозуміла, що в мене є 2 шляхи: або зробити як вийде, або зробити так, як має бути. У нас завжди є вибір недопрацювати, не продумати і не напружитися зайвий раз. І часом це корисно. Але точно не при організації події. В кінці дня я усвідомила, яким важливим був вибір не йти на компроміси ні в якості, ні в наповненні. І це того вартувало. 

КОМАНДА

Напевно,  я тільки зараз розумію, наскільки команда впливає на результат і наскільки важливо, що люди з якими ти працюєш – розуміли тебе. Мені як завжди щастить, бо у мене найкрутіша команда, про яку тільки можна мріяти. І зараз вона ще дуже маленька та наполовину складається з моєї сім’ї:)))), але без цих людей я б ніколи не наважилася це зробити і не змогла би організувати це на такому рівні, як хотіла. 

РЕФЛЕКСІЇ ТА ВДЯЧНІСТЬ

Зараз у мене період дійсно рефлексій. Коли ми з командою аналізуємо результати і святкуємо перемогу. Ця пауза необхідна, щоб відчути смак цього моменту і зарядитися на нові звершення. Бо це тільки початок. Тепер я в цьому впевнена на 100% . В душі зараз лише величезна вдячність за кожного з вас. Дякую! 

ХОЧЕШ З НАМИ ПРОДОВЖУВАТИ ШУРШАТИ І ЗДІЙСНЮВАТИ МРІЇ?

Тут неважливо на якому етапі життя ви є зараз і де живете! Наш осінній набір в СПІЛЬНОТУ НАТХНЕННЯ добігає кінця. Але ще кілька днів і ви можете вскочити в цю тусовку натхнення і саморозвитку. ДЕТАЛІ ТУТ>>>> Набір триває до 13.09.2019 і наступний відrриємо взимку.

Долучайтеся у  Спільноту Натхнення, де зможете знайти більше free роздруківок та майстер-класів для розвитку та здійснення мети!

Напиши, якщо тобі відгукнулося

Поділитись

Читайте також

.