{ПРИНТИ} Чому роздруківки – це ефективніше?

admin
Поділитись

Якось сидячи в п’ятницю ввечері на роботі я думала про те, що OMG, я стільки всього напланувала на цей тиждень, місяць, весну чи рік, а зробила так мало. Вже так довго тягнеться бажання вибратися на природу, почати бігати чи  скласти список книжок, чи нарешті їх дочитати… І все тягнеться і не виконується. Знайоме таке відчуття? Те саме стосується роботи: деякі задачі тягнуться роками тільки тому, що їх або ніхто не зафіксував, або не сфокусувався.

До чого я?:) Саме так  я створила Принт-лавку – один із проектів мого блогу. Ви мабуть помітили, що я не пишу виключно про тайм-менеджмент, планування або продуктивність. Для мене ще важливими темами є питання гармонії, натхнення і краси навколо. Тому формула принт-лавки виглядає приблизно так:

{продуктивність + натхнення = гарне планування}

DSC_0864

Напевно варто почати з того, що ж таке принти?

Принти (printables) – це PDF файли, які ви завантажуєте собі на комп’ютер після підписки або придбання. Це не є роздруковані блокноти і не онлайн сторінки для заповнення. Принти – це роздруківки або форми для заповнення, які ви завантажуєте, роздруковуєте та вкладаєте в свою папку чи то вішаєте на стіну….

В чому ж все-таки переваги такого формату?

(1) Це екологічно

Так, скільки незакінчених річних планувальників-блокнотів залежалися у вас на антресолі або просто гарненьких блокнотиків різних розмірів і дизайнів припадають пилюкою на ваших полицях? Відносно мене – дуже багато. Я люблю писати і блокнот – це невід’ємна частина мого наплічника. Але після того, як я відкрила для себе формат принтів, блокноти для мене працюють виключно для фрірайтингу, а не планування.

DSC_0836 (2)

Принти ви завантажуєте один раз і роздруковуєте стільки, скільки необхідно. Нічого зайвого. 

(2) Це ефективно

Як ви плануєте день? Календар? Просто записи в список? Нотатки на наліпках? Чи все в голові? Якщо ви використовуєте принти – вони вас просто змушують замислюватися над такими питаннями як “професійні і особисті цілі” та “як запланувати задачі так, щоб все встигнути”, або “що записати на завтра”. Важливо планувати на тиждень або на місяць: так картинка виконання задач стає яснішою і простішою.

DSC_0837

(3) Це різноманітно

Завантажуйте різні тематичні принти та надихайтеся їх яскравістю та приємністю. Я намагаюся їх розробляти так, щоб працювати з ними було просто і приємно, а головне – ефективно. Хочете весняний набір, а літній, який вже скоро буде доступний? Також принти можна підібрати за темами: для викладачів або для дітей, для усіх сфер життя, або тільки для планування задач на роботі, для спорту тощо…

DSC_0870

(4) Це гарно

Хочете принти в весняних мотивах, чи в літніх, чи місячний план в темі місяця, чи кавовий список для читання? Можливо хочете лаконічний елегантний дизайн Принт-Органайзера чи мандрівні нотатки? Ви можете обрати те, що вам по душі і планувати буде приємніше. Усі принти можна об’єднати в свою папку або скріпити біндером. Все – політ вашої фантазії.

DSC_0848

(5) Це економно

Завантаживши один раз, ви роздруковуєте принт стільки скільки необхідно. Ви можете придбати їх  для усієї команди чи своїх друзів також. Це той формат, коли мінімум зусиль і максимум результату. Друкуйте в форматі А4 чи А5, як вам зручніше.

За 4 місяці з дня появи Принт-лавки мені вдалося: 

  • 46 принтів та наборів було придбано
  • 1270 фанів в Facebook спільноті
  • більше 650 підписників на натхнення від Пошуршимо
  • запустили новий сайт

DSC_0825 (2)

Отримуючи ваші коментарі, листи і відгуки я розумію, що це працює і намагаюся робити ще більше і ще краще.

Плануйте гарно разом з Принт-Лавкою>>>

Долучайтеся у  Спільноту Натхнення, де зможете знайти більше free роздруківок та майстер-класів для розвитку та здійснення мети!

Напиши, якщо тобі відгукнулося

Поділитись

Читайте також

.