День народження спільноти “Пошуршимо?”: нам 2 роки

admin
Поділитись

“Ти ніколи не знаєш, поки не спробуєш “

Це про мене 2 роки тому, де я записую перше в житті відео для першого в житті майстер-класу в спільноту “Пошуршимо?”, яку тільки планую відкривати. В мене трусяться колінки й заплітається язик на 4-й версії відео.

Все починається з малого і ти ніколи не знаєш, на що здатна.
У вересні 20218 року я ще не знаю як це буде, не знаю чи буде взагалі, не знаю хто прийде, чи сподобається, чи взагалі хтось помітить мою ідею, яка така грандіозна в голові, й така маленька в інформаційні безодні інтернету: “Я хочу створити натхненне середовище та спільноту однодумців”.

Але я точно знаю, що це саме те, чого мені самій так не вистачало і тільки зараз усвідомлюю, що дійсно не вистачало іншим. Ти ніколи не знаєш, поки не спробуєш.

Минуло 2 роки

Ваууууу! Це було весело й інтенсивно! Не скажу, що просто. Але скажу, що це були найцікавіші 2 роки активної діяльності мого життя.

Багато страхів поборено, вебінарів проведено, спікерів запрошено та майстер-класів опубліковано. Багато перемог і невдач, сміху та сліз, надій і розчарувань. Але найбільше з усього — це надзвичайних людей навколо. Учасниці спільноти, експерти, команда, читачі…Балдію просто кожного дня від того, хто мене оточує. А ще від того, що ми лишаємо маленький слід у серці кожного, хто має дотик до проєкту і віру в те, що все можливо.

Що далі? У нас багато цілей і мегакрутих ідей, є над чим працювати, кого надихати й що робити. Є сили пробувати нове і страхи, щоб з ним боротися
Ти ніколи не знаєш, поки не спробуєш!

До дня народження спільноти подарунки!

Бібліотека натхнення з підбірками книг, фільмів, подкастів, відеороликів й воркбуків для учасниць спільноти “Пошуршимо?”.

Завантажуйте у свій телеграм стікери від “Пошуршимо?”. З ними спілкування стає яскравішим https://t.me/addstickers/Poshurshymo

Долучайтеся у спільноту саморозвитку “Пошуршимо?”. Це онлайн ком`юніті для жінок, що разом творять продуктивне життя в гармонії з собою. У спільноті щомісяця відбуваються майстер-класи, відеоконференції, спілкування в чатах, діє книжковий клуб. долучитись
Напиши, якщо тобі відгукнулося

Поділитись

Читайте також

.