ТОП-15 фільмів, які повинні бути у списку свідомої людини!

admin
Поділитись

Хей-хей, сьогодні в нас особлива підбірка, яку підготувала команда Пошуршимо?”. Не просто фільми, які мотивують та надихають подумати про життя та наважитися на конкретні кроки. Вони показують його таким, яким воно є без особливих прикрас. Не таким, яким ми хочемо його бачити, а те, що ми відчуваємо, переживаємо кожного дня чи коли потрапляємо у конкретні ситуації. Ці герої змінюють наш світогляд та те, як ми взаємодіємо зі світом.

Звісно у кожного свої смаки та причини дивитися фільми: інколи нам актуальні одні стрічки, що надихають і допомагають розслабитися, а інколи нам хочеться покопати глибше. Ми обрали ці фільми бо вони глибокі та різні одночасно.

Напишіть в коментарях, які фільми вас надихають і ми поповнимо підбірку! 

Людина яка змінила все: про те, чого як створити сильну команду всупереч перешкодам.

Доки не зіграв в ящик: допоможе скласти список нестандартних бажань, щоб урізноманітнити свою буденність.

Invictus: фільм на реальних подіях про Нельсона Манделу, в якого дуже добре повчитися справжнього лідерства, терпимості та стратегічності.

Тренер Картер: неоднозначний та суперечливий фільм про те, на що наважився тренер заради формування непереможної команди.

“Соціальна мережа”: доводить нам про те, наскільки важливо мати ідею та непереборне бажання втілити у життя.

Перед класом – про те, як поставити ціль і досягнути її. Без виправдань, ниття та образ. Бажання, самодисципліна, контроль. Про те, як бути сильним, коли інші тебе не вважають таким.

Невидима сторона  – про те, як доля підкидає шанс і як його не прогавити.

Незламний – одразу кажемо, що це непростий фільм. Тут йтиме мова про терпіння та через що інколи треба пройти, щоб досягнути свого.

В гонитві за щастям – дуже зворушлий фільм. Тонко нагадує про те, що мати ціль недостатньо, потрібно вилізати з зони комфорту частіше та діяти. І менше зважати на думку оточуючих.

Джобс: імперія спокуси – в APPLE не все так просто. І так було з самого початку. Рекомендуємо подивитися тим, кому цікаво як створювати оригнаальні продукти та ламати стереотипи.

Прихована краса | Collateral Beauty (2016) про те, як ми не повинні давати особистим трагедіям нас зламати.

Король говорить! цей фільм навчить вас боротися з вашими страхами та ставати кращими.

Щасливого Різдва трішки натхнення та про те, як зловити свою хвилю і почати нове життя, забувши про минуле. До речі, фільм в прокаті з 8 листопада.

СПОДОБАЛОСЯ?  

Долучайся на платформу саморозвитку для жінок «Пошуршимо?». Тут щомісяця відбуваються майстер-класи, відеозустрічі, спілкування в чатах, діє книжковий клуб. долучитись
Напиши, якщо тобі відгукнулося

Поділитись

Читайте також

.