Мій супер травень: це не генеральна репетиція життя (free роздруківка)

admin
Поділитись

Привіт, травень! Чарівний, ніжний і дуже очікуваний. Травень, що надихає, що дарує кольори, радість і гармонію.

“Чому саме травень?”, запитаєте ви.  Але моя відповідь очевидна: кожен місяць для мене таких, бо тільки я обираю, яким він має бути, тільки я створюю радість навкруги і всередині. Я, в своїй голові вирішую кожного дня, своїми вчинками і своїми виборами, яким буде моє життя…. І тут немає якогось секрету щастя. Просто ми інколи забуваємо про цю суперсилу і живемо як безвольні рибки, що пливуть за течію. Та в будь-який момент ми можемо почати вчитися, думати, аналізувати, ставити цілі, йти, падати, підніматися, знову йти і рухатися з посмішкою на обличчі, здійснювати свої мрії, життя життям своєї мрії, створювати його…

Бо це не генеральна репетиція якогось життя. Це і є життя. Тут.. зараз.. завтра… і неважливо, що було вчора… важливо, що зараз і завтра.

Завантажуй травневий принт тут>>>>

Хочу продовжити ці думки уривками з книги “Як ви збудуєте своє життя?” Клейтона Крістенсена (читай огляд тут>>>)

Коли вам було десять років і хтось запитував у вас, ким ви хочете бути, коли виростете, здавалося, що немає нічого неможливого. Космонавтом. Археологом. Пожежником. Бейсболістом. Першим президентом-жінкою. У своїх відповідях ви просто надихалися тим, що мало би, на вашу думку, зробити вас щасливими. Обмежень не існувало.

Мало хто вміє так зосередитися на своїй меті, щоб ніколи не втрачати з поля зору свою мрію і робити те, що насправді має значення. Минають роки, і більшість із нас дозволяє мріям загубитися дорогою. Ми керуємося не тими міркуваннями, обираючи роботу і звикаючи до неї. Ми потроху призвичаюємося до думки, що заробити на життя тим, що ми насправді любимо, неможливо. 

Серед нас надто багато тих, хто зійшов на манівці компромісів і загубився назавжди. Зважаючи на те, що роботі ви присвячуватимете більше часу, ніж будь-чому у своєму житті, цей компроміс висмоктує з вас сили. Але ви не повинні піддаватися.

DSC_1561Ці слова в свій час дали мені грунт для роздумів: і про своє покликання, і про те, чим я хочу займатися в житті і про те, який слід хочу лишити. Ми дійсно дуже легко відмовляємося від своїх мрій, погодься? Просто, дорослішаючи, використовуємо шаблон мислення, що це неможливо (більше на цю тему тут>>> )

Власне, прямим результатом цих думок є наша спільнота планування і натхнення “Пошуршимо?”>>> і ще багато моїх ідей, які ще тільки на шляху їх реалізації. Реалізовувати свої мрії не просто, але воно варте усіх зусиль і витрачених сил. Читай далі, що допомагає мені триматися на цьому шляху.


Це НЕ генеральна репетиція життя

Ось цей день, коли ти читаєш цю статтю, ось ці люди, що навколо, місце, де ти є зараз, праця, яку ти зараз здійснюєш, сила і ідеї, що ти несеш в світ зараз – це і є життя. Не можна жити, готуючись до життя, бо життя тут  і зараз.

Саме тому хочу присвятити травень пошуку свого покликання і аналізу себе. Для того, щоб зрозуміти, яким життям ти хочеш жити і що робити, перш за все потрібно зрозуміти себе зсередини: свої мотиватори, свої натхнення, свої страхи.


Замислюйся про себе

Кожен з нас унікальний, кожен несе своє неповторне в цей світ.  Подумай про себе, як про окрему особистість без рамок сприйняття інших. Подумай, ким би ти хотіла бути в своєму житті, яку роль відігравати в житті інших, який внесок робити в суспільство, які цінності нести, з чим асоціюватися?

Водночас, зверни увагу на те, як ти себе бачиш зараз і як би хотілося бачити в майбутньому. Ідеально, заведи блокнот і пиши кожного дня думки на цю тему. Істина не прийде відразу, але кожного дня, замислюючись над цим, ти рано чи пізно прийдеш до чіткого уявлення своєї мрії.

Дай собі відповіді на такі питання:

  • Чи роблю я в житті те, що дійсно важливо для мене?
  • Чи мої дії збігаються з тими, які декларую назовні?
  • Як цілеспрямовано впроваджувати свою стратегію, а не стати просто залежним від неї?

Створюй своє натхнення (читай >>>)

#1 Основне – це не обмежувати себе своїми ж рамками.

Ми всі працюємо над собою кожного дня, ми всі – далеко неідеальні, ми всі стикаємося з деструктивними елементами, рутиною і необхідністю часом робити те, що потрібно, а не те, що хочеться… Але якщо ти йдеш до своєї мети – усі ці деструкції мають сенс.

#2 Ніколи не надійся, що хтось зробить тебе натхненним.

Це видається дуже простим і є дуже оманливим. Це можна порівняти з навчанням: ніхто за тебе не може вивчити іноземну мову, правда? Ти можеш носити підручник з собою (для аури чи що), ходити в школу, оточувати себе людьми, що знають англійську, але поки ти не почнеш докладати зусилля: вчити слова, регулярно займатися, постійно приділяти цьому час – ніякого толку з того не буде.

Так і з натхненням, над ним потрібно працювати, потихеньку створювати всі сприятливі умови в житті: де ти є, з ким ти спілкуєшся, що ти робиш, чим ти займаєшся, чому ти приділяєш свій час, що в тебе в голові – і це буде визначати ким ти є.

#3 Вся твоя реальність в тебе в голові. СТВОРЮЙ!

Завантажуй травневий принт >>>>


Не відкладай на завтра (читай про 10 причин відкласти все на завтра >>>)

Готовність працювати – це те, що відрізняє тих, хто ниють все життя і тих, хто не зважають на перших і досягають своєї мети. Будь першим, просто не люблю людей, які ниють:) Це ж нічого не несе ні цій людині, ні мені, як слухачу. Просто пусті звуки, які здатні демотивувати… То кому це потрібно? Значно крутіше, коли людина сміється над собою і ситуацією, працює і рухається до своєї мети, надихає себе і інших.

Хочеш чарівного копнячка? Тоді тобі до нас у нашу спільноту “Пошуршимо”>>> 

Наша тема травня “ЛЮБОВ ДО СЕБЕ” і говоримо про те, що саме з любові до себе починається любові до світу. Разом з психологом Іриною Оксенюк, що також є автором www.welldone.org.ua ми створили чарівний майстер-клас, який дасть тобі усі підказки та вказівники в прокачці любові до себе тавіри в свої сили. Лови деталі тут>>>

Долучайтеся у  Спільноту Натхнення, де зможете знайти більше free роздруківок та майстер-класів для розвитку та здійснення мети!

This image has an empty alt attribute; its file name is спільнота_пошуршимо_долучитися_футер2-1024x244.jpg

 {Приєднуйтесь до нашої спільноти у Facebook та Instagram}

До речі, блокнот “Моє супер літо” вже в наявності

Плануй гарно, досягай натхненно!

Напиши, якщо тобі відгукнулося

Поділитись

Читайте також

.