Отримай свою відповідь: сесія запитань та відповідей читачів про важливе (відео)

admin
Поділитись

Привіт! Сьогодні в нас новий формат, а саме сесія запитань читачів та відповідей. Я абсолютно впевнена, що усі відповіді є десь глибоко на нас же самих, але нам часто хочеться почути своєрідне підтвердження від ще когось. Щоб зрозуміти, що ти не один, що у інших є такі самі проблеми і що всі насправді шукають свої відповіді. І роблять це все життя, тільки на різні запитання.

Тому сьогодні я обрала 4 запитання, які думаю, кожен задавав собі в якийсь момент життя.

На шляху розвитку, пошуку своїх цілей, пізнання себе завжди виникають ситуації, коли потрібно вибирати, коли варто змінити призму бачення, коли потрібно піти в інший бік, ніж планувалося.

Тому, якщо в тебе такий момент, читай далі та поділися своїм баченням в коментарях. Буду дуже цікаво пізнати досвід інших

Задавай своє запитання тут>>>

Як не опускати руки і вірити у власні сили, якщо ніхто не вірить і ти починаєш миритися з цим? (@Христя)

00:10 Перша людина, хто має вірити в те, що ти робише – це ти. Бо ті, хто навколо можуть просто елемнетарно не бачити усієї картинки, що в тебе в голові і саме це може бути причиною їхньою “невіри”


Що робити, якщо хочеш покинути роботу і почати вагомі зміни в житті? (@невідомо)

03:29 Подумай, чи справді робота є тим СТОПОМ, який тебе зупиняє почати вагомі зміни в житті? Бо почати щось нове можна прямо зараз.

04:50 Ми завжди нарікаємо на нашу роботу. Але чи задавали ми собі запитання чому? Чому ви там працюєте? Яка мотивація?

06:15 Способи плавного переходу з роботи в новий вид діяльності. Волонтерство, стажування, стипендії… Паралельно це робити важче, але надійніше.

Як упорядкувати свій час, щоб бути більше продуктивним(ою)? (@Богдана)

08:00 Найкращий спосіб упорядкувати своє життя – це планувати його. Але питання, що якщо ти упорядкуєш справи, які тобі не подобаються – абсолютно безкорисно. Бо ти не кайфуєш від життя. Що ж робити в такому випадку?

Як триматися цілі і бути послідовною? Працювати на результат. (@Ірина)

09:50 Тобто ми говоримо як не розпорошуватися по дорозі до мрій. І тут все залежить від пріоритету та об’єктивність очікувань від себе. Але послідовність – це звичка і її можна виробити. Лише поступово.

Долучайтеся у Спільноту Натхнення, де зможете знайти більше free роздруківок та майстер-класів для розвитку та здійснення мети!


>> (opens in a new tab)”>Задавай своє запитання тут>>>

 {Приєднуйтесь до нашої спільноти у Facebook та Instagram}

Напиши, якщо тобі відгукнулося

Поділитись

Читайте також

.