Мій супер лютий: у тебе завжди є вибір (free принт)

admin
Поділитись

Якщо тобі зручніше слухати, лови аудіо-версію цієї статті.

Привіт! Ось вже і перший місяць року промайнув. Швидко, безповоротно і натхненно. Знаєте, початок року в мене почався з думок про нікчемність буденних переживань. Я думаю про буденні негаразди, турботи чи проблеми як про маленькі сніжинки. Так, вони трохи полежать в мене під ногами, але рано чи пізно, весь сніг тане і ми про нього забуваємо.

А я ще така, що можу зациклитися на якійсь дрібниці і псувати настрій і собі, і близьким через МАКРО переживання, що спричинені МІКРО причинами. І от думаю я якось зранку разом з горнятком цикорію та нотатником, що воно того не варте: ні моїх думок, ні мого часу, ні переживань. Бо все буденне проходить, а лишаються тільки щасливі моменти, лишається любов і радість, лишається спокій.

А ще думала про те, наскільки наскрізним є навик вчитися. Не обов’язково бути відмінником в школі. Ні, я маю на увазі вчитися усьому новому. Найцікавіше, що вмінню вчитися потрібно також вчитися, як би це парадоксально не звучало.

Тому коли дивлюся на когось дуже крутого, або слухаю якісь натхненні лекції на TedEx, чи читаю чиїсь книжки – завжди думаю про те, скільки праці і зусиль вкладено у цю яскраву, приправлену гарними прикладами розповідь. І що будь-хто, без перебільшень, може бути будь-ким у цьому світі тоді, коли він чи вона навчиться ВЧИТИСЯ, СЛУХАТИ І ПРАЦЮВАТИ.

Проте сьогодні будемо говорити про те, що класного, цікавого і корисного можна зробити в лютому !

Зробити 100%

Ми дуже часто відкладаємо ті речі, вибори чи вчинки, які нас лякають. Я  пропоную цей місяць зробити місяцем “Зробити це 100%”. Випиши те, що не здійснили в 2018 році з розрахунком масштабів виконання завдання за місяць. І кожного місяця цього року робити одну таку штуку. Тут може також допомогти наша програма “Мій супер рік” >>> 


Дай відповідь на 3 запитання

Вже не пам’ятаю де саме я це прочитала, але мені дуже сподобалася лаконічність і мінімалізм цієї вправи. Отож питання, які варто собі задавати на початку кожного року:

  • Що я хочу досягти до кінця року?
  • Що я маю робити щоб це трапилося?
  • Якою людиною я маю бути зараз, щоб здійснити ці цілі?

Здається просто, правда? Але май на увазі, що я витратила цілі вихідні, щоб відповісти на 2 з них і списала чималу кількість сторінок свого блокноту:)


Традиційно: книга!

Цього разу пропоную вам звернути увагу на аудіо книги. Я відкрила для себе цей формат як ідеальний спосіб розважити себе в дорозі без шкоди для зору. Можу порадити гарний сайт для завантаження якісних аудіокниг українською: ГУРТОМ – толока. До речі зараз слухаю другий реліз автобіографії Річарда Бренсона, читали?

Власне через аудіокниги я прийшла до мого відкриття року “ReWork” Джейсона Фрайда та Девіда Хенссон. Спочатку я послухала її в оригіналі, а потім придбала собі в українському перекладі і з задоволенням прочитала.


Додай кольору

Кінець зими для мене – це виклик швидше не рівнем морозу, а рівнем сірості навколо. Кольорів за вікном катастрофічно не вистачає, тому я їх додаю в себе вдома: рослинки на підвіконні, аксесуари та щоденні атрибути, чашки чи посуд, фрукти, парасоля… Колір до речі ще і настрою додає:)


Цінуй момент

Ніколи не дозволяй рутині заглушити в тобі цінність моменту зараз і тут. Ми можемо мріяти дуже багато, можемо думати про минуле і майбутнє, як було і як ми хочемо, щоб було…. але єдиний момент, який є насправді – це зараз. Ці слова звучать в дуже багатьох книгах, статтях і фільмах. І це здається так просто. Але я постійно себе муштрую, щоб цінувати сьогоднішній момент, те що маю зараз і не замріюватися, втрачаючи життя в цей день. У тебе так виходить?


Хочеш зробити лютий змістовнішим? Маю для тебе помічників

(1)  Завантажуй безкоштовний принт “Мій супер лютий” тут>>> 

(2) Долучайся дозакритої спільноти натхнення. Темою лютого є “Викинь мотлох з голови та дому”

(3) Купуй Річний супер органайзер та отримуй натхнення на цілий рік тут>>>

(4) Запис лайв вебінару на тему місяця “Викинь мотлох з голови та дому” >>>

Пиши свої плани на лютий в коментарях та лови кайф від життя!

Здійснюй натхненно!


Долучайтеся у  Спільноту Натхнення, де зможете знайти більше free роздруківок та майстер-класів для розвитку та здійснення мети!

Напиши, якщо тобі відгукнулося

Поділитись

Читайте також

.