Як працювати осмислено та починати щасливий понеділок? Їжа для мозку і мотивації

admin
Поділитись

Якщо тобі зручніше слухати, лови аудіо-версію цієї статті.

Почнемо наш понеділок з запитань до себе?

Не до того, чому понеділок такий важкий і життя таке несправедливе, не до усіх навколо, не до поганого боса, не до успішних колег, а до себе конкретно.  Ми чомусь звикли, що робота – це важко і неприємно, що треба терпіти і дочекатися наступної п’ятниці, щоб нарешті почати жити своїм життям. Але ж робота і те, що ми робимо – це невід’ємна частина і нашої особистості, і нашого життя. Чому ж ми так безвідповідально інвестуємо тони свого часу і думаємо, щоб цей тиждень швидше закінчився.

Недавно я знайшла просто прекрасне відео засновниці Happy Monday – Анни Мазур (дивись тут>>)

Щасливий понеділок – це класна призма життя і роботи, коли ти не шукаєш що світ тобі винен,  а самостійно створюєш все навколо. Що би ви не робили і де би ви не були – робіть свою справу добре. Здається я це прочитала на блозі Marie Forleo і мені імпонує ця думка.

Бо те, що ви робите сьогодні і прямо зараз – формує вас і вашу особистість. Бо прокрастинуючи 8-годинний робочий день і чекаючи часу подумати про своє і присвятити час наприклад своєму проекту, здоров”ю чи сім’ї, ти розгубиш усю енергію протягом дня і нічого не зможеш зберегти для себе.

Якщо ж прожити цей день енергійно, зробити те, що від тебе залежить, якісно і класно, ви будете задоволені і собою, і результатом і повні натхнення творити далі. Ти там, де ти маєш бути зараз!

Бери максимум, розвивайся і йди далі. Конкретно тут і зараз – це частина твого особистого шляху. Користуйся, надихайся і твори себе в цій точці, незважаючи ні на що. 


Мені також подобається питання Сета Годіна, відомого маркетолога, які варто собі задати і подумати над тим, чи працюєте ви осмислено?

11 запитань про осмислену працю від Сета Годіна

🔸 Що ви робите такого, що по-справжньому важко?

🔸 Що ви робите такого, що – на думку інших – можете зробити тільки ви?

🔸 Кому ви допомагаєте налагодити зв’язок один з одним?

🔸 Що люди говорять, коли вони говорять про вас?

🔸 Чого ви боїтесь?

🔸 Який ресурс – найдефіцитніший?

🔸 Кого ви намагаєтеся змінити?

🔸 Що таке зміни?

🔸 Чи будуть люди нудьгувати за вашою працею, якщо ви перестанете це робити?

🔸 За що ви виступаєте, за що ви готові стояти до кінця?

🔸 Який внесок ви робите?


Джерела натхнення: 

То що, погоджуєшся, що все в твоїх руках? Пиши в коментарях! 

Долучайтеся у  Спільноту Натхнення, де зможете знайти більше free роздруківок та майстер-класів для розвитку та здійснення мети!

Напиши, якщо тобі відгукнулося

Поділитись

Читайте також

.