Нам 4 роки! Ураааааа! Шуршимо про важливе

admin
Поділитись

4 роки тому я сиділа в празькій кав’ярні з карамельним лате і готувалася натиснути кнопку та опублікувати свій перший в житті створений принт для планування грудня. Я переживала і тривожилася, бо ще не зовсім розуміла навіщо я все це роблю. Я думала щось типу «ну кому це буде цікаво», «чому я думаю, що я це можу робити?» і «хто взагалі я така, щоб щось тут розказувати?» Зібравшись з духом, нагадавши собі скільки я старалася, щоб створити цю роздруківку, скільки вона може принести користі я клікнула «опублікувати», бо хотіла поширити своє бачення реальності здійснення мрій…. і з цього почався проект планування і натхнення «Пошуршимо?»

«Усі наші мрії – на протилежному боці від наших страхів».

Тепер я пишу для 10000 підписників, 6104 власників планерів та більше 70 учасникам закритої спільноти це послання, сповнене вдячності і натхнення.
Ми шуршимо не про планування, а про здійснення життя своєї мрії. А говорячи про натхнення, ми думаємо про те, що кожного дня ми його створюємо, незалежно від погоди і обставин. Ми створюємо життя і вчимося розуміти себе. Ми тут, бо шуршання несуть цінність і дають нам повірити, що все можливо.

 

НАШІ РЕЗУЛЬТАТИ

Щасливих користувачів планувальників

Підписників, що отримують натхнення

Видів роздруківок та принтів для планування

Читачів блогу "Пошуршимо?" в Україні

Хочу сьогодні більше познайомитися. Я Таня, люблю мріяти і цікавитися, люблю аналізувати себе і розуміти причини, бачу натхнення в дрібницях і хочу показати його іншим… люблю людей. Вже рік живу у найкавовішому місті України, після дитинства в Білій Церкві, студентства в Києві та мандрів Індонезією та Європою

СКЛАДОВІ

Пошуршимо? – це осередок натхнення, планування та однодумців.

Це не тільки про роздруківки чи планери… це всього лише інструменти. Тут ми творимо спільноту тих, хто готовий взяти 100% відповідальності за своє життя. Щиро вірю, що жоден довготривалий проект не може бути реалізований без цінностей, які в нього закладені. Так і в нас 🙂 і я неймовірно щаслива, що цінності проекту абсолютно відповідають моїм особистим цінностям. Саме тому, у мене не виникає питання чому і як.

ЦІННОСТІ ПРОЕКТУ

ПРАВДА

Саморозвиток – це синусоїда перемог і невдач. Я намагаюся показати обидва боки цього процесу. Знаєте, в нас і так вже є інстаграм, де перемагає бажання показати ідеальне життя і після якого ти почуваєшся нікчемою, бо в твоєму житті не все ідеально. Це шкодить.
Одних із моїх улюблених виразів є «Better progress than perfection». Немає ідеальних людей, ідеальних життів, ідеальних проектів чи бізнесів. Є життя і воно зовсім неідеальне. І важливо про це говорити.


ПІДТРИМКА

Це коли ти не один на шляху. Коли є місце, де ти можеш поділитися своїми переживаннями, ідеями, думками, перемогами чи невдачами. Коли ти вчишся у таких самих як ти, коли немає розподілу експерт чи учень. Ми усі йдемо до своїх мрій і просто перетворюємо цей шлях на круту пригоду, де багато класних людей, цікавих думок і помічників.


ГЛИБИНА

Зараз дуже багато дуже посереднього і поверхневого контенту. Ми шуршимо про важливе і про те, що хвилює кожного. Життя не таке вже й довге, щоб витрачати час на безкорисну і пісну інформацію. Я хочу створювати якісний український контент, що несе реальний ефект і допомагає ставати кращою версією себе


СУТЬ

Я люблю говорити по суті. Без бла-бла і без безцільного писання. Так і в житті, я люблю пряму і чесну комунікацію, бо це дозволяє бути справжньою і не прикидатися кимось іншим.
Ми шуршимо про важливе і по суті. Так, навіть про натхнення можна говорити по суті, визначаючи тригери натхнення, інструменти, що працюють конкретно для тебе. Ми живемо в епоху інформаційного шуму, то давайте не створювати зайвих непотрібних слів.

 

100% ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ

Це моє кредо і мій принцип життя. Це також є основою проекту «Пошуршимо?». Зрозуміти, що все, що в тебе є в житті – це наслідок твоїх особистих виборів і вчинків. Якщо в тебе чогось немає в житті, що тобі б дуже хотілося, то в цьому ніхто не винен, крім тебе.
Ми кожного дня робимо вибір: чи бути щасливими, чи мати хороший настрій, чи надихати себе та усіх навколо, чи навпаки: нити, напружуватися і мучити та мучитися. Це твій вибір.
І якщо взяти за принцип брати 100% відповідальності за своє життя, то відразу все стане простіше і ти знатимеш над чим працювати й куди рухатися.

Я вдячна кожному з вас за усі зусилля, що ви докладаєте для свого розвитку. Розвиток і успіх – це не кінцева ціль, це процес. І на кожному етапі можна рухатися далі та ставати ще кращою версією себе. Шуршати з вами – це велика приємність і суцільне натхнення! Дякую

ЗАПЛАНУЙ СВІЙ РІК З НАМИ!

Долучайся до виклику “МІЙ СУПЕР РІК”

А ще ближчий тиждень буде багато подарунків:) Слідкуй за новинами  в нашому ФБ
P.S. РОЗКАЖИ ПРО ЩО ТОБІ ЦІКАВО БУЛО БИ ПОШУРШАТИ В КОМЕНТАРЯХ! А якщо у вас є побажання, запитання, ідея чи пропозиції, я завжди відкрита . Пишіть на info@shurshnnya.com.ua

Напиши, якщо тобі відгукнулося

Поділитись

Читайте також

.