ТОП 5 Червня: літо-літо ла ла ла {знижка 15% + free принт}

admin
Поділитись

Привіт, друзі! Нарешті настало літоооооооо

Багато ідей, очікувань, думок і цілей, хоча в той же час так само багато вдячності весні, за те що вона була такою класною. Я не маю улюбленої пори року, адже кожна по-своєму унікальна і дарує різноманітності в житті. Тому не можу сказати, що літо – це моя улюблена пора, хоча дуже його люблю.

Ще зі школи літо асоціюється з відпочинком, часом на природі і канікулами… Ех, ми вже дорослі і 20 днів відпустки не компенсують трьох місяців відпочинку в дитинстві:)

У нас  вже встановлено коло обов’язків і відповідальності. І здавалося б така риторика може демотивувати, правда?

Photo by ol_botulinskaБлокнот “Моє супер літо” >>>

Але це не має засмучувати. Бо свобода прийняття рішень та визначення свого життя, можливість таких виборів як: ким себе оточувати,  кого любити, як будувати своє життя, ї

сти морозиво чи шоколад в кінці кінців:)))))  ….це неоціненні бонуси бути дорослим. Не забувайте про це, якщо раптом відповідальність видасться занадто великою і важкою в якийсь момент.


Отож літо розпочалося і пора думати чого ти від нього чекаєш. В цьому моя щомісячна підбірка ТОП5 ЧЕРВНЯ може стати класним помічником

ТОП 5 ЧЕРВНЯ

Блокнот “Моє супер літо” >>>

Відпочивай

Будь-яка робота потребує відпочинку. А якщо ще і погода сприяє, то опиратися ну зовсім немає сенсу. Я люблю працювати і люблю, коли маю конкретні результати своїх зусиль. Я також знаю, що без витраченого часу і праці неможливо досягнути своїх цілей і потрібно бути готовим пахати.

АЛЕ я також знаю, що відпочинок – це невід’ємна частина роботи, бо без нього ти можеш легко позбутися креативу та задоволення від самого процесу. Тому не забувай про релакс.

Захоплюйся і вчися

Є дуже багато неймовірних людей у світі, якими можна захоплюватися. Вони роблять нереально круті речі, вони творять щось добре і прекрасне, вони просто круті, з власною позицією, індивідуальністю і меседжем, який несуть в світ.

І зустрівши таку людину, або побачивши її в мережі у тебе я два шляхи:

(1) або безмежно захоплюватися нею і думати про свою нікчемність

(2) або ж захоплюватися і вчитися в таких людей, аналізувати їх світобачення та історію, слідкувати за  думками і робити висновки.

Ніколи не втрачай свою індивідуальність і суть перед кимось кращим. Ти можеш навчитися, але тобі не потрібно ставати таким самим.

Будуй конструктив

Конструктив – це найкрутіший інструмент економії часу, адже найбільшими пожирачами вільних хвилин є його протилежність “НЕ КОНСТРУКТИВ”: розмови ні про що, жаління без бажання щось робити і змінити, нарікання без конкретних дій, мріяння без плану реалізації мрій, діалоги без конкретики про “філософію життя”… Інколи таке враження, що це займає 50% життя і продуктивний час постійно зменшується.

Звісно тут багато залежить від людини, її оточення і бажань. Але як на мене, то внесення трошки конструктиву в  життя не завадить кожному: не просто жалітися, а думати як виправити ситуацію; не просто мріяти, а записати кілька пунктів на папір; не просто розмовляти про бла бла, а вирішити щось конкретне.

Ця конкретика має схильність вибивати дурні думки і бажання додумування до сказаного. Так само вона  ж елімінує непорозуміння і пусту трату часу. Як вам ідейка?

Блокнот “Моє супер літо” >>>

Стань опорою

Часто виникають моменти, коли близька тобі людина потребує підтримки. Вона може бути розгубленою і може взагалі втратити орієнтири в житті. Такі моменти бувають у всіх і єдине, що може допомогти вийти з цього стану – це час і підтримка. Бути опорою в такий момент своєму другові дуже відповідально і непросто, але при цьому дуже необхідно. В цьому і є випробування дружби чи стосунків, бо ніхто з нас не буває завжди (100%) щасливий і романтичний. Це життя.

Бути опорою – це значить слухати. Слухати свого співбесідника і намагатися почути. Не обов’язково щось радити, бо часто важко оцінити комплексність ситуації і сформувати дійсно доречну пораду. В такі моменти головне – це прояв уваги, підтримки і готовності допомогти. Друзі, що не бояться такої відповідальності – безцінні.

Photo by ol_botulinska, Блокнот “Моє супер літо” >>>

Придумай собі хобі

Так, про хобі тебе питають скрізь. Це стає основою нових знайомств та презентації себе з новими людьми, це говорить про твій внутрішній світ і це тебе запитуються навіть на співбесідах…

Я люблю книги, велосипед, біг… писати, читати, ходити…. подорожувати, спілкуватися, кіно….

Це більш менш стандартний набір, який може про себе сказати майже кожна людина. Але літо – це така надихаюча пора! Придумайте щось нове! Спробуйте нові види активності, спробуйте якусь нову діяльність…  Новий досвід – це завжди круто як для власної самооцінки, так і для ширини світогляду та спілкування. Нова активність, нові місця, нова діяльність, нові люди, нові думки, нові ідеї… Це і є розвиток.

[sociallocker id=”5575″]

ДЯКУЮ! Завантажуй роздруківки в форматі А5 за посиланням>>> і в форматі А4 за посиланням>>>

КОД НА ЗНИЖКУ 15%: supersummer

[/sociallocker]

Блокнот “Моє супер літо” придбати тут>>> 

Розкажіть, які ваша ТОП ЦІЛЬ ЛІТА? 

Долучайтеся у  Спільноту Натхнення, де зможете знайти більше free роздруківок та майстер-класів для розвитку та здійснення мети!

Напиши, якщо тобі відгукнулося

Поділитись

Читайте також

.