Мій супер КВІТЕНЬ або як не розлінуватися під сонцем {free принт}

admin
Поділитись

Привіт! Дивно усвідомлювати, що пройшла ¼ року і 1/3 весни. Завтра вже квітень, за останній тиждень вже подекуди пробивається зелена трава, ранні дерева починають цвісти і те тепло і яскравість, які я так чекала цілу зиму, вже тут як тут:)Аж не віриться.

Проте кожного ранку встаєш і за вікном вже світло, надворі свіжо і приємно, вечори бувають навіть супер теплими для довгих прогулянок і посиденьок в парку. Люблю цей час – Квітень!

Навіть натхнення непотрібно шукати, воно тут, на відстані витягнутої руки, варто тільки вийти надвір, зробити великий вдих і відкрити очі (або вдягнути окуляри як у моєму випадку:)

З приходом тепла мій стиль життя потихеньку змінюється. Змінюю кафе на парки, транспорт на прогулянки, а валяння зранку вдома на ранкові підйоми. Це додає багато плюсиків в настрій, продуктивність і взагалі самопочуття. Хочеться рухатися більше.

[sociallocker id=”5232″] Дякую! Завантажуйте принти за посиланнями: в форматі А4 >>>>> і в форматі А5>>>>> [/sociallocker]


Традиційно ловіть рубрику ТОП 5 і сьогодні будемо говорити про Квітень

Полюби свої ранки

Так, вже 2 місяці практикую лягати не пізно і вставати вранці. 6-та ранку – це моя ціль, але виходить на жаль не завжди. Можу констатувати 75% успішності, але так само можу дати 100%, що воно того варте.

По-перше, весняні світанки прекрасні. Черовнуваті або фіолетові кольори страшенно гарні. У мене вікно прямо біля ліжка і кожного ранку я відкриваю очі та дивлюся у вікно. Значно легше прокидатися, ніж взимку.

По-друге, ви можете прочитати в будь-які статті про продуктивність, що це найкрутіший спосіб підвищити свою ефективність, фокусування і концентрацію. Таки так! Ранки перетворилися для мене і на серії стратегічного планування, і на створення цікавішого контенту в соціальних  мережах (ви ж помітили надіюся?), і часу для себе. Одним словом – MUST DO

Сам собі тренажер

Про гарну форму і поради мого тата щодо свідомого фізичного навантаження ми вже говорили. Як наслідок – мої гантельки вже приїхали і я вже навіть підібрала свій комплекс вправ:)))  Це мій великий прогрес березня.

Але план на квітень – це безумовно біг. Відмазка типу “холодно” або “темно” вже не пройде:)) Тому починаю з цих вихідних хочу виходити на пробіжки двічі на тиждень. Ну і звісно, тут список можна продовжувати до безкінечності. Комусь басейн чи ролики, чи велосипед, чи тренажерка… Немає значення який вид спорту і скільки. Основне – це рух.

Плануємо свій відпочинок

Таааак, і я не кажу конкретно про відпустки чи вихідні. Я кажу про просто відпочинок у плині життя і релакс у напрязі. Усі ми багато працюємо, багато робимо цікавого і креативно, багато спілкуємося і проводимо час з цікавими людьми…

Будь ласка, не забудь виділити часу собі і спланувати відпочинок для своєї голови і тіла.

Тим паче там планується купа вихідних цього місяця, у кого вони звісно є:) Потрібно активненько підготуватися і заздалегідь подумати, як би хотілося ці вихідні провести. Особисто я знаю, що як мінімум 2 дні проведу без девайсів і інтернету, нікуди не біжучи і ні з ким не зустрічаючись. І  хоча звучить це легко, але повірте, наша залежність від інтернету більша, ніж ви можете собі уявити. Тому хочу домашні теплі дні, коли є тільки ти, твої книжки, блокноти з ручками і думки.

Маленькі сюрпризи

Квіти мамі, вино чи щось цікаве татові, листівки друзям, записки коханим, кава для колег, дзвінки бабусям і дідусям, несподівані візити, … ну ви зрозуміли мою ідею.

Маленькі приємності робити дуже легко, і так саме легко вони залишаються в пам’яті. Дрібниці – це і любов, і дружба, і пам’ять, і повага, і інтерес.

Давайте просто проявляти інтерес до життя своїх близьких, а не до інстаграмів і фейсбуків чужих людей. Давайте просто дарувати тепло і добро? Його ніколи не буває забагато.


Розкажіть про ваші плани? Челенджі? Ідеї? Книги?

Прекрасного дня і не забудьте пожартувати на 1 квітня:)

Долучайтеся у  Спільноту Натхнення, де зможете знайти більше free роздруківок та майстер-класів для розвитку та здійснення мети!

Напиши, якщо тобі відгукнулося

Поділитись

Читайте також

.