Ми в КНИГАРНІ Є: супер органайзер BLUE та BLACK

admin
Поділитись

Ще тільки трохи більше як півроку тому я створила свій перший принт «Мій супер грудень». Публікуючи його, я страшенно переживала, чи сподобається він вам, чи буде він комусь корисним і чи дійсно це комусь потрібно крім мене.

Сьогодні я хочу поділитися з вами приголомшливою новиною для самої себе і надіюся приємною для вас.

По-перше, від сьогодні принт-органайзери доступні не тільки в PDF версії, а і у вигляді блокнотів. Я надрукувала першу партію обох видів блокнотів з трепетом в душі, уявляючи як буду писати ці рядки.

По-друге, ми підписали договір співпраці із моєю улюбленою Книгарнею Є і від сьогодні наші органайзери  на місяць можна знайти в 21-й книгарні Книгарні Є по усій Україні.
map2488-1

Отож, зустрічайте свіжачок:

Супер Органайзер BLUE – ніжний і декоративно оформлений блокнот, який призначений для планування одного місяця. Тут ви зможете визначити свої цілі, план на місяць, 4 тижневика та плани на кожен день місяця, план проекту, план пригоди, mind map, лист для читання, лист спрощення, лист вдячності.DSC_2402

Супер Органайзер BLACK – лаконічний і чіткий в сіро-чорних тонах, який розроблено за такою ж схемою, що і блакитний органайзер з акцентом на строгий дизайн. Ви так само можете знайти тут: цілі, план на місяць, 4 тижневика та плани на кожен день місяця, план проекту, план пригоди, mind map, лист для читання, лист спрощення, лист вдячності. Насправді цей органайзер на даний момент можна придбати лише в Книгарні Є:) У нас вже розлетівся

DSC_2404

Я намагалася надрукувати блокноти так, щоб вони були зручними, практичними, гарними і доступними. Тому, як наслідок ви можете отримати блокнот на спіралі формату А5, створений з дизайнерського паперу молочного кольору, що дуже приємний на дотик та для писання.

image-0-02-01-5afe3187ef2743392ff4a43250bfa1f2ad6f8133ebaca463cc89b683f55e9bfb-V (1)

Ідея в тому, щоб у вас була можливість планувати щоденно використовуючи графічний метод Chronodex та при цьому не втрачати довгострокової перспективи. Ви зможете придбати блокноти у принт-лавці також вже за 2 дні, а якщо хочете забронювати – пишіть info@shurshannya.com.ua

DSC_2403

Мені неймовірно радісно писати цю статтю та ділитися з вами цими чудовими новинами.

А висновок, який я роблю: потрібно вірити і працювати. І все буде:)

Плануйте гарно разом з Принт-Лавкою>>>

Долучайтеся у  Спільноту Натхнення, де зможете знайти більше free роздруківок та майстер-класів для розвитку та здійснення мети!

Напиши, якщо тобі відгукнулося

Поділитись

Читайте також

.