ТОП 5 спробувати в липні

admin
Поділитись

Привіт-привіт! З задоволенням продовжую щомісячну рубрику ТОП 5 місяця,  де я пропоную цікаві та корисні штуки, які класно було би спробувати саме цього місяця. Насправді, глобальна ціль цих публікацій – привнести більше сутності та краси в наше повсякдення, виробити корисні звички, спробувати щось нове та вийти за межі буденності. Тому якщо у вас це відгукується, ловіть мої плани на липень.

94e0997f62bd957a586271a99bee24d1

листочок

Випусти свою свідомість на папір

Виділи 15-30 хвилин в своєму насиченому графіку та просто випиши всі свої думки на папір. Ти можеш писати про все, що тебе турбує, все, про що думаєш прямо зараз, або те, що не дає тобі заснути. Я практикую такий фрірайтинг зранку: голова ще не забита поточними дрібничками і тому значно легше докопатися до суті своїх тривог чи думок. Мені вистачає одного листа А4 за чашкою вранішнього цикорію з молоком.

листочок

Вимкни кнопку “критики”

Спробуй сприймати себе і людей навколо без критики. Так можна не завжди і не з усіма, і тим не менше дуже корисно просто виключити цю кнопку в голові на трохи, яка натискається кожного разу, коли тобі щось не подобається. Я за щирість і прямоту у відносинах до себе і до інших. І якщо мене запитати чи подобається мені щось чи ні, я чесно скажу свою думку. Проте, є моменти, коли можна не пхати свою думку скрізь і завжди і просто прийняти себе, людину чи її вчинок такими, як вони є. Часом це корисно, хоча і не завжди:)

листочок

Вироби корисну звичку

Будь-що: лягати раніше спати, читати на ніч, обливатися холодною водою, бігати зранку, ходити більше пішки, менше солодкого, більше води, піди на урок йоги чи фітнесу … Вибери щось актуальне для себе і спробуй протриматися цей місяць. І можливо – це класний шанс виробити собі гарну звичку на майбутнє. (Принт “Спорт”>>>може в цьому допомогти)

листочок

Не забудь про фрукти

Це жахливо звучить, але це правда. Працюючи наприклад весь тиждень в офісі, і ховаючись від спеки в кафе з кондиціонерами, часом забуваєш, що літо – це пора такої різноманітності фруктів, якої більше не буде ще цілий рік. Тому не забувайте по дорозі додому захопити малинки, кавунів, динь, персиків, абрикос, смородини, слив, грушок і яблук….. Ммммм, можливо я це пишу, бо саме сьогодні ми купили перший в цьому році кавун:)

листочок

Допоможи тому, хто потребує

Ми викристалізовуємо себе і своє внутрішнє добро, допомагаючи іншим. Спробуй поволонтерювати в громадській організації, стати інвестором маленького стартапу, купи продуктів старенькій сусідці, … Озирнись і ти побачиш, що сАме ти можеш змінити. Ось кілька ідейок з посиланнями:

Бажаю вам приємного і суттєвого липня!

Тут вам також можна завантажити безкоштовний принт для планування липня>>>

PROMО липень

Блокнот “Моє супер літо” (у паперовому вигляді)

image-0.02.01.5e587be720e781f67073f8c357bf8023d985e06a63483cf0310a47d431028f41-V

Набір принтів на літо>>>

Promo FB

{Приєднуйтесь до нашої спільноти у ФБ}

Долучайтеся у Спільноту Натхнення, де зможете знайти більше free роздруківок та майстер-класів для розвитку та здійснення мети!

Напиши, якщо тобі відгукнулося

Поділитись

Читайте також

.