Краса у повсякденності {тиждень 4}

admin
Поділитись

Сьогодні я пишу цю статтю в особливому настрої. Так буває тільки тоді, коли довго чогось чекаєш, і нарешті отримуєш:) А я так довго чекала приїзду додому в рідне місто і до рідних людей, що зараз відчуваю себе найщасливішою людиною  в світі. Тому, підбірка сьогодні коротка, але по суті:) Ви бачили попередню статтю? >>>>

cup5

1. Місця дитинства

У кожного з нас є особливі місця чи речі, що асоціюються з безтурботних дитинством – тим часом, коли все гарно і весело:) У мене таке місце – село. А якщо бути точніше – те поле, де ми пасли череду. Не всім знайоме таке, я знаю, але той хто хоч раз пас корів влітку в полі – той мене зрозуміє. Тож дуже круто повертатися туди і черпати натхнення і безтурботності

f3661eb16cbcca92a14db6dfe79db0bf

cup22. Кава з друзями

Якщо ви слідкуєте за моїм блогом, то могли здогадатися, що я тотальний кавоман. Але з усієї кави, що я куштувала: в затишних кав’ярнях, вишуканих ресторанах, на пляжах з льодом, десь в джунглях чи на плантаціях…, найсмачніша кава тоді, коли ти п’єш її суботнім ранком разом з близькими тобі людьми і відчуваєш, що світ дарує тобі море світла, розуміння і добрих слів. І дякуєш йому. Вже шалено чекаю цих зустрічей. Ох:)

f68967b736b10fc0cce204ec8139909b

cup33. Подарунки

Найкращі подарунки – це якщо вони даровані з любов’ю і без особливого приводу. Коли побачив щось і зрозумів кому саме це буде чудовим подарунком. Я люблю дарувати щось маленьке і корисне, або таке, що важко знайти в будь-якій сувенірній лавці. Люблю дарувати книги, якщо знаю, що вони актуальні для цієї людини. Люблю дарувати листівки з щирими записами.

Даруйте любов,  а не речі .

19fb65de44e9700f50a0931e62d75e3d

Долучайтеся у  Спільноту Натхнення, де зможете знайти більше free роздруківок та майстер-класів для розвитку та здійснення мети!

Напиши, якщо тобі відгукнулося

Поділитись

Читайте також

.