Брейнсторм з Центром Розвику Інновацій

admin
Поділитись

Сьогодні я нарешті познайомилась із Центром Розвитку Інновацій, про який так багато чула. Останнім часом дуже важко вслідкувати за силою силенною ініціатив, що започатковуються, розвиваються, згасають та переформатовуються в Україні. Мене це невимовне тішить, цей рух, що поза усяким сумнівом є позитивним. Я його називаю розвитком.

Ми щасливчики, що можемо спостерігати цей БУМ громадської активності.

Brainstorm За останній рік 17% українців беруть активну участь в суспільних процесах, в той час, коли середній показник у світі – 3%. І це є унікальним феноменом мультиплікації громадянської діяльності,  що зрушує не тільки громадських простір, а і інвестиційні та фінансові потоки. Зустріч у Києво-Могилянській Академії була організована Центром Розвитку Інновацій (ЦРІ) та орієнтована на формування меседжів до Річарда Бренсона щодо інвестиційної привалбливості України. Справа в тому, що Бренсон вже давно виявляв інтерес щодо України, та ось, вже вдруге за 2 роки приїде до нас. Цього разу на FORUM ONE UKRAINE.    Ідея ЦРІ – це сформувати для нього такий меседж, який, по-перше, зачепить самого Бренсона своєю крейзістю, глобальністю та інноваційністю, а по-друге, зможе бути поширена серед світового бізнесу як гачок для інвестиційної зацікавленості. Ідея класна, тому преший етап брейнсторму був досить захопливим. Найголосніші тези:

  • Україна – це унікальний майданчик для інноваційних інвестицій, адже у нас величезні людські ресурси, бум розвитку технологій та жага до змін.
  • Україна, за умови правильних інвестиціяй, може стати новою моделлю суспільства майбутнього.
  • Якщо Сингапур – це бізнес-центр, то Україна – може бути інноваційним центром світу
  • Зробити України першою в світі країною із 100% альтернативними джерелами енергії (+незалежність від ворожого газу)

Звісно, що це тільки замальовки, але для початку я вважаю 2 години пішли не дарма. Надихає те, що ти зустрічаєш людей, які так само думають, що саме зараз  і саме тут потрібно діяти і змінювати. Що ці люди, так само вірять у те, що  й ти. І це не може не радувати.

В наступних публікаціях спрбуємо уявити Україну майбутнього:) 

Напиши, якщо тобі відгукнулося

Поділитись

Читайте також

.